Ajda Pekkan'dan Muhteşem Konser!

Abone Ol :

Ajda Pekkan'dan Muhteşem Konser!

 Ajda Pekkan, geçtiğimiz  akşam Kral POP Medya Sponsorluğunda  Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği  Yıldızlı Geceler kapsamında sahneye çıkan Ajda Pekkan,   yine çok konuşulacak bir konsere imza attı.

Sahne enerjisi ve her biri hit olan şarkılarıyla Harbiye’ye damgasını vuran Ajda Pekkan, kostümleri ve güzelliğiyle de  göz kamaştırdı.Muhteşem konserinde birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Pekkan, seyircilerine seslenerek ‘Şimdi sizinle hep birlikte kardeşliğin resmini çizeceğiz.’ dedi ve herkesin ayağa kalmasını rica ederek  elele tutuşmaya davet etti. Ardından Harbiye’yi hınca hınç dolduran  dev bir koro ile ‘Memleketim’ şarkısını söyleyen Süperstar, Harbiye’de alkış yağmuru yaşattı.

 

Repertuarında Balkan ezgilerine de yer veren Süperstar’a sahnede Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş eşlik etti. Pekkan ve Kardeş’in iki şarkılık muhteşem düeti konserin en güzel anlarından biri oldu.
Konser boyunca yerinde duramayan dev isme, Harbiye’yi hınca hınç dolduran sevenleri de gece boyunca  dans ve alkışlarıyla eşlik etti.

Etiketler: 0

Abone Ol :