Müslüm Babanın Mirasına Unutulmayacak Lansman Gecesi!

Abone Ol :

Müslüm Babanın Mirasına Unutulmayacak Lansman Gecesi!

Türkiye müzik tarihinin efsanesi, hayata veda edişinin 11. yılında yepyeni şarkıları ve kendi sesi ile yeniden hayranları ile buluşacak! Sesi ve kişiliğiyle müzik tarihine damga vurmuş, sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı bulunan, Müslüm Gürses, bıraktığı müzikal mirasın yeni parçaları ile sanat dünyasında yaşamaya devam edecek.

24-04/05/v14-1712323259.jpg

Müslüm Gürses’in daha önce seslendirip hiçbir yerde paylaşmadığı Elenor Müzik arşivinde özenle saklanan şarkılar ‘Tozlu Raflar’ isimli albümde bir araya geliyor ve usta sanatçının eşsiz yorumu yeniden hayranları ile buluşuyor. 6 farklı şarkıdan oluşan Tozlu Raflar albümü Kral FM medya sponsorluğunda yakında tüm müzik platformlarında yerini alacak.

ELENOR MÜZİK ARŞİVİNDE ÖZENLE SAKLANAN ALBÜMÜN ŞARKILARI

Geçtiğimiz günlerde müzik dünyasına bomba gibi düşen, yepyeni şarkılardan oluşan Müslüm Gürses albümünün detayları açıklandı! Elenor Müzik Muhteşem Candan yapımcılığında, geçmiş yıllarda kayda alınan ve daha önce dinleyici ile hiç buluşmamış 6 şarkısı bir albüm haline dönüştürüldü.

TEASER BÜYÜK HEYECAN YARATTI

Enstrümanların stüdyoya girerek canlı kayıt yaptığı albümde, Müslüm Gürses’in yıllar önce kayıt edilmiş sesi yer alıyor. Proje ile ilgili geçtiğimiz haftalarda yayınlanan teaser klip büyük heyecan yarattı. Şimdiden gündem yaratan altı şarkılık bu çok özel albümün, şarkı listesi şu şekilde:

1- Çok Sevdim (Söyleyemedim)

2- Sevda Kurbanı

3- Altın İken Tunç Oldum

4- Çöpçatan

5- Ah Bu Dünya

6- Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Albümde Kayahan imzalı bir şarkının da yer almasının yanısıra, müzik dünyasında devrim yaratacak başka sürprizleri olan albümün yayın tarihi, sanatçının son albümünün de çıktığı 18 Nisan gecesi olarak belirlendi!

BABA’NIN MİRASINA SÜRPİZLERLE DOLU UNUTULMAYACAK LANSMAN GECESİ…

Hayranları tarafından ‘Müslüm Baba’ lakabıyla anılan Gürses, ikon haline gelmiş yorumunu aramızdan ayrıldıktan sonra da miras olarak dinleyicilerine bırakıyor. 

Proje, Müslüm Gürses’in müziğini sadece anmakla kalmayacak, aynı zamanda onun sanatını ve ruhunu yeni bir solukla canlandıracak. 

18 Nisan Perşembe gecesi Kral FM medya sponsoruğunda ve Mehmet Akbay (Gezegen Mehmet) sunumu ile bir lansman gerçekleştirelecek. Gecede yeni albümün şarkıları özel bir sunum ile sahnelenirken, davetliler lansman boyunca pek çok sürpriz ile karşılaşacak.

24-04/05/1920x1080-1712324260.png

18 NİSAN PERŞEMBE AKŞAMI ÖZEL DAVETLİLERE ÖZEL BİR GECE

Sesi ve kişiliğiyle müzik tarihine damga vurmuş, sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı bulunan, Müslüm Gürses, bıraktığı müzikal mirasın yeni parçaları ile sanat dünyasında yaşamaya devam edecek.

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in şarkıları, hikayesi, duyguları ‘Tozlu Raflar’ ile hem unutulmaz kitlesine hem de yeni nesillere aktarılıyor. Onun mirası, yenilikçi yorumlar ve modern prodüksiyonlarla zenginleşirken, özgün duygusal yoğunluğu ve derinliği korunuyor.

BLACKFLAG in hazırlayıp sunacağı, yeri ve içeriği sır gibi saklanan geceye sadece 100 davetli katılacak. Gecede yeni albümün şarkıları özel bir sunum ile sahnelenirken, davetliler lansman boyunca pek çok sürpriz ile karşılaşacak.

Etiketler:

Abone Ol :