Göksel'den Çok Özel Proje!

Abone Ol :

Göksel'den Çok Özel Proje!

Göksel, kendi yazdığı şarkılarının yanı sıra yaptığı özel projelerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sanatçının söylemekten keyif aldığı, hepsinde ayrı ayrı hatırası olan Türk Sanat Müziği ağırlıklı eserlerden oluşan yepyeni akustik projesi “B’Aşka Şarkılar”, bu akşamdan(7 Nisan) itibaren her pazar Göksel’in YouTube kanalında müzikseverler ile buluşuyor. Ada Müzik Stüdyoları’nda hücum kayıt usulüyle canlı olarak kaydedilen “B’Aşka Şarkılar” Göksel’in yorumuyla, dinlemeye aşina olmadığımız tonlarda yeniden düzenlenen eserlerden oluşuyor. Projenin ilk altı şarkısının kayıt ve çekimleri büyük bir titizlikle tamamlandı.

“Müzik hayatımın en heyecan verici işlerinden biri oldu. Kayıtların canlı ve tamamının akustik olması bu projeyi daha önce yaptığım nostalji albümlerimden ayırıyor. “B’Aşka Şarkılar” günümüzün dijital seslerinden uzak bir şarkıcı, müzisyen projesi.” diyen Göksel, yorumu ve stili ile yine çok konuşulacak bir işe imza attı.

“Ateş olup yakmaya geliyorum:)” notuyla projesini ilk kez görücüye çıkaran Göksel’in “B’Aşka Şarkılar”ının ilki “Affetmem Asla Seni”,  Youtube’da yayında.

Etiketler:

Abone Ol :