Fatih & Şebnem Kısaparmak Sosyal Medyada! İşte Gerçek Hesapları;

Abone Ol :

Fatih & Şebnem Kısaparmak Sosyal Medyada! İşte Gerçek Hesapları;

Kısaparmak çifti kendi adlarına açılan sahte hesaplardan kurtulmak için sosyal medyaya giriş yaptılar. Fatih Kısaparmak ''fatihgkisaparmak'' , Şebnem Kısaparmak ise ''sebnemkisaparmakergur'' nickleriyle instagramda yerlerini aldılar.

Fatih Kısaparmak, uzun yıllardan sonra kendi adına açılan sahte hesaplardan yorulduğu için kendine instagram hesabı açtı. "fatihgkisaparmak"  adıyla kendi hesabından sevenlerine merhaba paylaşımı yapan Fatih Kısaparmak yaptığı paylaşımda "Sevdiğim,sevildiğim yüreklerle tamamlanmak ve seslerimizi yan yana koymak için buradayım" diye sözle başladı; İşte Fatih Kısaparmak'ın  paylaşımı;

">

Şebnem Kısaparmak'ta eşi Fatih Kısaparmak gibi kendisine instagram hesabı açarak tek gerçek hesabının  "sebnemkisaparmakergur" olduğunu sevenleriyle paylaştı. Şebnem Kısaparmak, instagram sayfasından yayınladığı ilk paylaşımında sevenlerine; Dünyayı sevgi ve paylaşmak kurtaracak" mesajı verirken, sevenlerine "Hep beraber bir iyilik ve sevgi dünyası oluşturalım mı?" diye seslendi.

Şebnem Kısaparmak'ın o paylaşımı;

">

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: fatih kısaparmak, 5323

Abone Ol :