Ersay Üner ‘Taverna’yı Geri Getiriyor!

Abone Ol :

Ersay Üner ‘Taverna’yı Geri Getiriyor!

Ersay Üner’in “Taverna” albümünün açılış şarkısı “Sevme” tüm digital platformlarda yayında. Ersay Üner geçmişe bir selam vermek ve yeni nesillere de bu kültürü hatırlatmak adına Taverna müziğinin dev isimlerinin parçalarından bir repertuar oluşturdu. Proje kapsamında açılışı yapmak için de bu tarzda ‘Sevme’ adlı özel bir şarkı hazırladı. Albümün çıkış parçası ‘Sevme’nin söz ve müziği Ersay Üner’e ait. Şarkıya Bedran Güzel yönetiminde iddialı bir klip çekildi.

ERSAY ÜNER ‘TAVERNA’YI GERİ GETİRİYOR

Birçok pop hitinin yaratıcısı Ersay Üner yorumculuktaki iddiasını da ikinci albümü ‘Taverna’ ile sürdürüyor. Üner bu albümde bir dönemin popüler Taverna şarkılarını yepyeni düzenlemeleriyle günümüze taşıyor… Pop müziğin dillere marş olan birçok hitini yaratan Ersay Üner yorumculuk alanında da başarısını yayınladığı şarkılarla ispat etmişti. Ersay Üner daha çıkmadan sosyal medya da merak konusu olan ve X'te TT listesine giren ikinci albümünü ‘Taverna’yı müzik severlerle buluşturdu.

Bugüne kadar 10 single ve bir albüm yayınlayan Ersay Üner herkesten sır gibi sakladığı ve uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Taverna’ isimli albümde sürpriz bir tarzla dinleyicinin karşısına çıkıyor.  Üner, bir dönem Ferdi Özbeğen, Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu gibi isimlerle popüler olan Taverna kültürünün modern yorumuyla yeni bir akım yaratacak.

 

 

 

‘Sevme’nin ardından Ferdi Özbeğen’den ‘Dilek Taşı’ ve ‘Akşam Olur Gizli Gizli’, Cengiz Kurtoğlu’ndan ‘Unutulan’, Ümit Besen’den ‘Nikah Masası’, Nejat Alp’ten ‘Sıktı mı Canını’, Nesrin Sipahi’den ‘Azize’ gibi şarkılar geliyor. Ersay Üner bu parçaları ruhundan uzaklaştırmadan yeni düzenlemelerle genç neslin de beğeneceği bir hale getirdi.

 

DMC etiketiyle müzik severlerle buluşan Ersay Üner ‘Taverna’ adlı albümüyle hem listelerin hem de gönüllerin zirvesine çıkacak…

 

Etiketler:

Abone Ol :