Cem Yiğit Üzümoğlu "Aşk Mevsimi" İle Hem Güldürecek Hem Hüzünlendirecek!

Abone Ol :

Cem Yiğit Üzümoğlu

 

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan ‘Aşk Mevsimi’ Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 2 Şubat’ta vizyona girecek. Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nu buluşturan film seyircilerin kalbine dokunacak bir aşk hikayesini konu alıyor.

Filmde ‘Ali Yaman’a hayat veren Cem Yiğit Üzümoğlu heyecanını hiç kaybetmeyen bir karakterle gönüllere taht kuracak. Sonrasını düşünmeden hareket eden, neşeli ve enerjik bir yapıya sahip olan Ali Yaman için tek bir gerçek vardır o da ‘Şirin’. Büyük aşkı için çabalamaktan vazgeçmeyen Ali Yaman, bazen seyircilerin yüzünü güldürecek kimi zaman ise hüzünlendirecek.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

‘Şirin’ ve ‘Ali Yaman’ın genç yaşlarda Bozcaada’da başlayan macerası yıllar ilerledikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. İkisinin de farklı anlarda hissettiği aşk mevsimleri bir türlü aynı anda gerçekleşmez. Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan aşk hikayesi izleyicilere hem romantik hem de çarpıcı dakikalar yaşatacak.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanan ‘Aşk Mevsimi’ 2 Şubat’ta vizyona girecek. 

 

Etiketler:

Abone Ol :