Çağrı Telkıvıran ile Çok Özel...

Abone Ol :

Çağrı Telkıvıran ile Çok Özel...

Serhat Tekin ve Çağrı Telkıvıran kralmuzik.com.tr için keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çağrı Telkıvıran, yeni çıkacak albümünün tüm merak edilenlerini Serhat Tekin'e anlattı. 

İşte o röportaj;

Çağrı Telkıvıran geri sayımda

 Çağrı Telkıvıran’ın proje albümü müzikseverlerin merakla beklediği albümlerden biri. Çağrı sosyal medya hesabından albüm sürecini öyle güzel paylaşıyor ki dinleyicinin merakı ikiye katlanıyor.

Albümde yer alacak isimler Murat Boz, Simge, Jabbar, Murat Dalkılınç, Zeynep Bastık, Köfn, Oğuzhan Koç, Berkay ve Ege Çubukçu olunca ortaya çıkan şarkıların tür yelpazesi de dinleyicinin iştahını kabartıyor. Hal böyle olunca albüm çıkmadan Çağrı ile heyecanını paylaşmak istedim ve ona birkaç soru sordum.

 Albüm ne zaman çıkıyor Çağrı?

 7 Temmuz’da albümden ilk şarkımız çıkıyor.

 Nasıl bir albüm oldu?

 Çok güzel bir albüm oldu. Bir kere her şeyden önce dolu dolu, toplumda herkese hitap edebilecek şarkıların yer aldığı bir albüm. Herkes sevdiği bir şey, sevdiği bir isim bulacak bu albümde. Buna eminim.

 Ne tarz şarkılar bizleri bekliyor?

 Açıkçası net bir tarz söyleyemem. Önceki sorunda da cevapladığım gibi, her tarzdan her kesimden şarkı bulabileceğimiz bir albüm. Şarkılar, feat yaptığım arkadaşlarımla öyle güzel kaynaştı ki, dinleyince sizler de göreceksiniz zaten.

 Sosyal medyadan fotoğraf ve video çekimlerini paylaştın. Albümdeki her şarkının videosu hazır mı?

 Evet tüm şarkılarımızın video klibi çekildi. Çok eğlenceli birkaç gün geçirerek keyifli klipler çektik. Umarım izleyenler de bizim gibi eğlenirler.

 Çıkış şarkısı belli mi?

 Simge Sağın ile muhteşem bir feat’imiz var. Çekerken çok eğlendiğimiz bir klip de oldu. Çıkışı bu şarkıyla yapacağız.

 Bu albümün devamı gelecek mi?

 Albümün devamı elbette gelecek. Dostlarımızla müzik yaptığımız günler nasıl ki sürüyorsa, başladığım bu yolda da dinleyenlerin desteğiyle devam etmeyi çok istiyorum.

En çok çalışmak istediğin şarkıcı kim?

Bu noktada kimseyi kimseden ayıramam ( Gülüyor) Justin Timberlake ve Pharrell Williams diyelim.

Bu albüm dışında bizleri bekleyen başka projeler var mı kafanda?

Evet kafamda çok güzel projeler var. Şu an tüyo vermeyeyim. Umuyorum ki hep beraber izleyip göreceğiz.

Etiketler:

Abone Ol :