Afrikalı Ali Koçtaş Road Show Projesi Devam Ediyor!

Abone Ol :

Afrikalı Ali Koçtaş Road Show Projesi Devam Ediyor!

Afrikalı Ali, Koçtaş ve Kral FM Road Show projesi kapsamında İzmir ve Ankara'nın ardından şimdi de İstanbul'daki belirli Koçtaş mağazalarından 11:00 - 13:00 saatleri arasında  Kral FM canlı yayınları ile Kralcılarla buluşmaya devam edecek.

İşte İstanbul Programı;

16 Haziran -   Kartal Koçtaş Mağazası

Afrikalı Ali'nin sunumuyla gerçekleşecek Kral FM canlı yayınlarıyla ziyaretçilerine mağzalarında keyifli anlar yaşatmayı amaçlayan Koçtaş, yaptığı yeniklerle de ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşlarının başında geliyor.

Koçtaş’ın, evinde yaptıracağı tadilat için usta ihtiyacı duyan kişiler ile işinde uzman ustaları buluşturduğu "Ustabilir" uygulaması da yenilendi. Yeni sürüme, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak birçok özelliğin yanı sıra yeni ‘Google Sesli Asistan’ hizmeti ‘Ustabilir Asistan’ da eklendi. Kaizen Telekomünikasyon tarafından hayata geçirilen ‘Google Sesli Asistan’ hizmeti ‘Ustabilir Asistan’ ile kullanıcılar, sesle veya yazı ile ustalar hakkında bilgi alabilecek.  Koçtaş’ın "Ustabilir" uygulamasını indirenler, boyacıdan tesisatçıya kendilerine en yakın işinin ehli ustayı anında kolayca bulabiliyor.

Uygulama ustalar ile kullanıcıların direkt iletişim kurmalarına imkân sağlarken, ustaların yeni iş fırsatları bulmasına da olanak tanıyor. Koçtaş müşterilerinin yanı sıra tadilat yaptırmak isteyen herkesin kullanımına açık olan "Ustabilir" uygulaması ile kullanıcılar, ihtiyaç duydukları hizmet ile ilgili Koçtaş mağazalarının bulunduğu tüm illerdeki ustaları kolayca filtreleyebilirken; aradığı ustayı yorum, kazandığı yıldız, sertifika durumu ve puanı üzerinden değerlendirebiliyor. IOS ve Android platformları üzerinden kullanıcılar ile buluşan ve ücretsiz olan uygulama, tüketicilerin evlerini güzelleştirmek için ihtiyaç duydukları ustalara ulaşmasını kolaylaştırıyor.

Etiketler:

Abone Ol :